Konkurs „Zero Waste” rozstrzygnięty.

W ramach innowacji pedagogicznej „Ekogastronomik – segreguję i nie marnuję” uczniowie klas pierwszych technikum żywienia i usług gastronomicznych przygotowali potrawy i produkty z wykorzystaniem resztek poprodukcyjnych.

Czytaj więcej!

Obchody 43. rocznicy wydarzeń Bydgoskiego Marca 1981

W dniu 19. marca delegacja uczniów ZSGH uczestniczyła w uroczystych obchodach 43. rocznicy wydarzeń Bydgoskiego Marca 1981.

Czytaj więcej!

Bakcyl finansowy zaszczepiony w Gastronomiku

W marcu młodzież naszej szkoły z klas 3bTG i 2KH brała udział w zajęciach online pt. „Mądre inwestowanie” oraz „Moje finanse - myślę przedsiębiorczo”.

Czytaj więcej!

Doradca zawodowy zaprasza na konsultacje indywidualne

Doradca zawodowy zaprasza na konsultacje indywidualne ramach projektu Akcja Kwalifikacja 2.0 – projekty na rzecz szkół zawodowych na terenie Miasta Bydgoszczy, realizowanym w ramach programu: Fundusze Europejskie dla Kujaw i Pomorza 2021-2027, Działanie FEKP.08.15.

Czytaj więcej!

Młoda krew ratuje życie

15 marca w stacji krwiodawstwa przy ul. Markwarta 8 odbyła się akcja honorowego oddawania krwi.

Czytaj więcej!