Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2
Dnia 30 kwietnia młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim w zakresie podstawowym.
Młodzi szefowie kuchni - szkolimy uczniów
Uczniowie klasy 2dTG uczestniczyli w praktycznych warsztatach projektu „Młodzi szefowie kuchni” sfinansowanych z #Funduszy Promocji w Toruniu.
Czytaj więcej!Majówka na kręglach
30 kwietnia klasa 1aTG integrowała się w Olimpic Bowling Center. W ten sposób rozpoczęliśmy majówkę.
3TH na zajęciach w Focus Hotel Premium
W dniu 29 kwietnia klasa 3TH realizowała lekcje hotelarstwa poza murami szkoły.
Czytaj więcej!Sukces w dyktandzie z Języka Angielskiego
Wielkie brawa dla Mai Zakurzewskiej z klasy 4THP za zajęcie 1 miejsca w Bydgoskim Dyktandzie z Języka Angielskiego o tytuł Mistrza angielskiej ortografii 2024 dla uczniów szkół ponadpodstawowych i Zuzanny Piecuch z klasy 5THP za wyróżnienie w konkursie.
4KH w City Park Hotel & Residence w Poznaniu
Kwiecień był miesiącem, który upłynął pod znakiem wizyt w wybranych hotelach.
Czytaj więcej!Dzień bez plecaka
Dnia 10.05.2024 zapraszamy do wspólnej zabawy. Tak jak co roku SUZSG-H organizuje Dzień bez plecaka.
Czytaj więcej!Łączy nas sztuka
27.04. w Młynach Rothera odbyło się podsumowanie projektu „Łączy nas sztuka” pod honorowym patronatem Prezydenta Bydgoszczy.
Czytaj więcej!Kuchnia „Zero Waste” z Politechniką Bydgoską
W czwartek 25.04 klasa 1cTG uczestniczyła w warsztatach prowadzonych przez wykładowców z Politechniki Bydgoskiej na temat kuchni „Zero Waste”.
Czytaj więcej!Spotkanie ze sztuką współczesną
Dnia 26 kwietnia br. uczniowie klas: 2KH, 3KT i 4TH odwiedzili w Toruniu dwa wyjątkowe miejsca, w których można obcować ze sztuką współczesną.
Czytaj więcej!